Motorverhuur

Crossmotorverhuur Nederland wil in samenwerking met Mc Flevoland de drempel om kennis te maken met de ontzettend mooie sport MX (motorcross ) verkleinen.

Tot nu was deze kennismaking alleen toegankelijk voor publiek wat direct diep in de buidel diende te tasten! Doordat mogelijkheden om op echte crossmotoren te rijden zonder eigen aanschaf van de motor en voorgeschreven kleding niet mogelijk was.

Ook is door het verhogen van de veiligheid “ wat ons allen motorsporters ten goede komt overigens“ de drempel door het verplicht behalen van de Basis sport licentie van de KNMV niet lager geworden. Deze verplichte cursusdag moet gevolgd worden, omdat de basis sport licentie verplicht gesteld  is op alle officiële crossbanen. En ook hier bent u aangewezen op eigen middelen.

Al met al bent u als ouder of zelf toekomstig motorsporter verplicht om zelf eerst een motor aan te schaffen, kleding en dan ook nog eerst de opleiding voor het KNMV basis sport licentie af te leggen voordat u of uw kind aan de begeerde motorsport te beginnen zonder hier ook maar een dag aan geproefd te kunnen hebben!

Dat vinden wij van Crossmotorverhuur Nederland en Mc Flevoland een brug te ver !

Vandaar dat wij BUITEN de reguliere openingstijden een aantal opties willen aanbieden die u en of uw zoon/dochter op een ontspannen manier kennis kan laten maken met de motorcross op het terrein van MC Flevoland.

Vind alle opties in de brochure hieronder en neem zo snel mogelijk contact via info@mc-flevoland.nl.

Crossmotorverhuur Nederland Brochure

MC Flevoland