Meld je nu aan voor de 2-uurscross bij MC-Flevoland!

Op woensdag 21 juni 2023 organiseert MC-Flevoland weer een 2-uurscross. Vanaf 85cc ONK niveau en hoger kun je je aanmelden om samen met je teamgenoot te strijden voor de winst of voor gewoon een gezellig avondje rijden! We zullen starten met een la manche start om 19:00 uur en afwisselend met je teamgenoot rijden tot 21:00 uur, dan zullen we zien welk team er dit jaar als eerste over de finish heen komt en zich mag benoemen tot winnaar van de 2-uurscross 2023.

Er zullen weer 2 klasse zijn waar ingeschreven kan worden, er wordt wel tegelijkertijd gereden maar de uitslag is apart. De klasse A is voor startbewijshouders en B voor hobby rijders. De kosten om mee te doen met de 2-uurscross bedraagt 45 euro per team. Voor dat we starten met de wedstrijd is er nog mogelijkheid om nog vrij te trainen op de baan van 13:00 uur tot 17:00 uur, ook voor degene die niet mee doen met de 2-uurscross. Er is ook een snackkar aanwezig voor een heerlijk hapje tussendoor.

 

Inschrijven kan via de mail: Info@mc-flevoland.nl

Met de volgende informatie:

Namen, transpondernummer, klasse, rijnummer en teamnaam.

 

  • Zodra er 1 rijder met een startbewijs in een team zit worden jullie automatisch overgezet naar de A.
  • Hobby is Basislicentie zowel KNMV als MON! Zodra je bij de MON wel een startbewijs hebt zul je bij de A gezet worden.
  • Max 2 personen per team.
  • 1 transponder per team.
MC Flevoland