Op zaterdag 15 oktober zullen wij van 14:00 uur tot 16:00 een 2 uurs cross houden

Zoals ieder jaar zullen wij dit jaar ook weer een 2 uurscross organiseren met mooie prijzen! Op zaterdag 15 oktober zullen wij van 14:00 uur tot 16:00 uur strijden wie dit jaar het beste team is. De rijders hebben van 13:30 tot 13:45 de tijd om de baan nog te verkennen voor de wedstrijd. We zullen starten met een le manche start, iedereen zal plaats nemen achter het starthek. Zodra het hek valt rent iedereen naar zijn of haar motor en begint de wedstrijd. Na 2 uur zal het team dat als eerste over de finish komt gewonnen hebben. Voor de top 3 hebben wij leuke prijzen te verdelen voor beide groepen. VOL = VOL
Wij rijden in 2 groepen met de 2 uurscross:
A – Startlicentie (cup,onk,emx)
B – Geen startlicentie
Zodra er een rijder in het team zit met een startlicentie, dan rijden jullie in groep A!
Minimaal 1 rijder, maximaal 2 rijders per team.
Graag aanmelden via de mail:
Met de volgende informatie:
Namen:
Rijnummer:
Transpondernummer:
MC Flevoland